IN DE KEMPEN EN IN REGIO HELMOND DICHTBIJ DE KLANT

Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of op uw kantoor.

VESTIGINGEN

Persoonlijk en laagdrempelig contact zijn speerpunten van Baeten Accountant & Adviseur. Daarom is gekozen voor twee vestigingen, zodat we zowel in De Kempen als in regio Helmond dichtbij de klant zijn. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of op uw kantoor.

Hapert

Centraal gelegen in De Kempen, dichtbij Bladel en Eersel, houdt Baeten Accountant & Adviseur kantoor aan huis op het industrieterrein van Hapert. Het kantoor is ook voor bezoekers van buiten de regio makkelijk bereikbaar via de snelweg A67, afslag Hapert. De koffie staat er altijd klaar!

Mierlo

In het centrum van Mierlo heeft Baeten Accountant & Adviseur een kantoor aan de Margrietstraat. Het kantoor is goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Ideaal voor klanten in de regio Helmond.

HAPERT

Loonseweg 8
5527 AC Hapert
T. 06 2291 9332
info@baetenaa.nl
www.baetenaa.nl

MIERLO

Margrietstraat 72
5731 BR Mierlo
T. 06 2291 9332
info@baetenaa.nl
www.baetenaa.nl

BEL OF MAIL ONS GERUST!

Wilt u hulp bij de administratie of belastingaangifte van uw bedrijf? Een persoonlijke, laagdrempelige benadering is voor ons erg belangrijk. Wij helpen u graag en informeren u met plezier vrijblijvend over onze mogelijkheden.