PERSOONLIJK, BEGRIJPELIJK EN BETAALBAAR

Een persoonlijke, laagdrempelige benadering is voor ons erg belangrijk.

OVER BAETEN

Betrouwbaar, degelijk advies in begrijpelijke taal voor een betaalbare prijs. Dat is waar Baeten Accountant & Adviseur voor staat. Voor MKB, startende ondernemers en particulieren. Persoonlijke betrokkenheid en laagdrempelig contact zijn voor ons vanzelfsprekend. Goede afspraken maken én deze nakomen is daarbij ons uitgangspunt. Spreekt dit u aan? Dan bent u bij Baeten Accountant & Adviseur aan het juiste adres!

OverOns_Foto

UW ACCOUNTANT & ADVISEUR

In 2015 heeft Henrie Baeten de stap gezet naar volledige zelfstandigheid en is Baeten Accountant & Adviseur ontstaan. Dit na ruim 30 jaar ervaring in het vak van administratie, accountancy en belastingadvies. De laatste 17 jaar daarvan was hij compagnon eigenaar van een accountantskantoor in Helmond. Zelf is hij opgegroeid in De Kempen en woont al jaren met zijn vrouw Miriam in Hapert. Henrie heeft vooral veel ervaring in het begeleiden van MKB-bedrijven, starters en particulieren.

FINANCIEEL PLANNER

Naast accountant is Henrie Baeten ook Gecertificeerd Financieel Planner. Dat betekent dat hij u kan voorzien van integraal financieel advies. Niet alleen voor uw bedrijf, maar ook voor u als particulier of ondernemer in privé. Baeten is ook aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants NBA en de Auxilium Adviesgroep. Bij specifieke vraagstukken kan Henrie terugvallen op zijn grote netwerk om waar nodig of gewenst de juiste specialist voor u in te schakelen. In zowel De Kempen als regio Helmond heeft Henrie diverse contacten met banken, notarissen en juristen om uw wensen en mogelijkheden samen uit te werken en vast te laten leggen. Ook op het gebied van arbeidsrecht en subsidieaanvragen.

> Lees meer over Henrie Baeten op LinkedIn.

BEL OF MAIL ONS GERUST!

Wilt u hulp bij de administratie of belastingaangifte van uw bedrijf? Een persoonlijke, laagdrempelige benadering is voor ons erg belangrijk. Wij helpen u graag en informeren u met plezier vrijblijvend over onze mogelijkheden.

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ