HANDIGE WEBSITES VOOR MKB-ONDERNEMERS

Informatie over belastingen, administratie, boekhouding, jaarrekeningen en wettelijke regels.

HANDIGE LINKS

Een overzicht met handige websites, waarop veel informatie te vinden is over accountancy, belastingen en het voeren van een goede financiële administratie:

www.NBA.nl – De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) is de bij de wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden (registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten). De NBA helpt accountants hun cruciale rol in de maatschappij te vervullen, nu en in de toekomst.

www.auxiliumadviesgroep.nl – Auxilium Adviegroep voor ondersteuning van de dagelijkse praktijk. Door snel, professioneel en persoonlijke antwoorden op vragen door een vaktechnische specialist. Structurele nieuwsvoorziening, implementatie van kantoorhandboeken ter bevordering van de kwaliteit. Mogelijkheid tot het sluiten van een waarnemingsovereenkomst, gebruik van modellenbank en het volgen van cursussen.

www.ffp.nl – De vereniging van FFP (gecertificeerde financiële planners) als de betrouwbare en transparante gesprekspartner voor informatie en advies over financiële levensvragen.

www.belastingdienst.nl – De welbekende site waarop veel informatie te vinden is over allerlei belastingvraagstukken en de belastingregels.

www.kvk.nl – De Kamer van Koophandel is niet alleen voor het inschrijven van uw onderneming, maar ook voor advies op allerlei gebieden met betrekking tot uw onderneming.

www.rijksoverheid.nl/ministeries/ministerie-van-financien – Werken aan een financieel gezond Nederland. Zorgt met de belastingdienst voor een groot gedeelte van de inkomsten van de overheid en ziet toe op een doelmatige besteding van dit overheidsgeld. Financiën is verantwoordelijk voor de fiscale wetgeving en maakt de daarbij behorende regels.

BEL OF MAIL ONS GERUST!

Wilt u hulp bij de administratie of belastingaangifte van uw bedrijf? Een persoonlijke, laagdrempelige benadering is voor ons erg belangrijk. Wij helpen u graag en informeren u met plezier vrijblijvend over onze mogelijkheden.

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ