ACCOUNTANCY

Jaarrekeningen, belastingaangiftes? Wij regelen het voor u.

ACCOUNTANCY

Als ondernemer moet u minimaal een balans en winst- en verliesrekening bij uw aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting voegen. Vaak is een jaarrekening verplicht. Afgezien van de verplichting, geven deze cijfers uw inzicht hoe het met uw onderneming gaat. En kunt u de cijfers gebruiken om toekomstplannen te maken. Als startpunt van een omzet- of liquiditeitsbegroting.

 

Opstellen jaarrekening

Baeten Accountant & Adviseur kan de jaarrekening en overige stukken voor u samenstellen en u helpen bij het lezen ervan. Ook eventueel benodigde publicatiestukken kunnen wij verzorgen.

 

Financieel, fiscaal en juridisch advies

Vanuit onze betrokkenheid denken wij op basis van de cijfers graag met u mee. Bijvoorbeeld over de juiste rechtsvorm van uw organisatie. Daarbij nemen we zowel de financiële als fiscale en juridische aspecten mee, zodat u een goede keuze kunt maken. Natuurlijk kunt u daarbij rekenen op onze jarenlange ervaring en actuele kennis van de wet- en regelgeving op dit gebied.

BEL OF MAIL ONS GERUST!

Wilt u hulp bij de administratie of belastingaangifte van uw bedrijf? Een persoonlijke, laagdrempelige benadering is voor ons erg belangrijk. Wij helpen u graag en informeren u met plezier vrijblijvend over onze mogelijkheden.